Ταξιδιωτικές οδηγίες

Αεροπορικώς και οδικώς

Οι περισσότερες πτήσεις φτάνουν στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αθήνα. Από εδώ, η Τέμενη απέχει 200 χλμ, ή δυόμιση ώρες από την εθνική οδό.

Κάποιες πτήσεις τσάρτερ φτάνουν στον Άραξο, ένα στρατιωτικό αεροδρόμιο που εξυπηρετεί την πόλη της Πάτρας. Όμως προσέξτε γιατί έχουν περίεργες ώρες.

Αεροπορικώς και με τρένο

Φτάνοντας στο Αεροδρόμιο της Αθήνας, μπορείτε να πάρετε το τρένο για Κιάτο (70 χλμ από την Τέμενη). Από το Κιάτο πιθανότατα θα εξασφαλίσουμε τη μεταφορά σας.
Σύντομα η γραμμή θα φτάσει στο Αίγιο, οπότε θα είναι πιο εύκολα για όλους (περίπου το 2016).

Με φέρρυ από την Ιταλία.

Τα φέρρυ ξεκινούν από τη Βενετία και από την Ανκόνα (συνιστάται) της Ιταλίας και φτάνουν στην Ελλάδα στην Ηγουμενίτσα (300χλμ) ή στην Πάτρα (40 χλμ-συνιστάται). Οι τιμές μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρουσες, εξαρτάται πάντα από το αν επιλέξετε καμπίνα ή θέση αεροπορικού τύπου, από τις ημερομηνίες ταξιδιού και από το πόσο έγκαιρα κάνετε κράτηση. Επιπλέον γλιτώνετε το επιπλέον κόστος της ενοικίασης αυτοκινήτου αφού έχετε το δικό σας όχημα.

Εισιτήρια – Ενοικιάσεις αυτ/των

Ζητείστε δωρεάν κρατήσεις για τις πτήσεις σας, ενοικίαση αυτοκινήτου, φέρρυ μποτ Ιταλία/Ελλάδα, τον γύρο των νησιών της Πελοποννήσου και της Κρήτης από την κόρη μας Σοφία που διαθέτει ταξιδιωτικό γραφείο.

Μπορείτε να της τηλεφωνήσετε στο 26910.52222 ή να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Αποδείξτε ότι δεν είστε ρομπότ!

 

Λήψη οδηγιών
    Προβολή επιλογών

Από :  ή 

Πρός :  ή